Naše recepty
Pita s vegetariánským karbanátkem
Ochutnej naše vegetariánské karbanátky podávané v pitě! Obtížnost: snadná Kalorická hodnota: 750 kcal
- 1
- balení Karbanátků s brokolicí a květákem FRoSTA
- olej na potření
- 100 g
- halloumi sýra
- čerstvá bazalka
- čerstvý tymián
- petrželová nať
- 30 ml
- olivového oleje
- 1
- lžička medu
- 1
- lžička hořčice
- špetka soli
- šťáva z poloviny limetky
- 80 g
- sušených rajčat
- 4
- hrsti směsi salátů
- 2
- velké pita chleby
- Připravte na grilu balení karbanátků s brokolicí a květákem a 100 g halloumi sýra.
- Nakrájejte bazalku, tymián a petrželku.
- Smíchejte bylinky se 30 ml olivového oleje, lžičkou medu, lžičkou hořčice, špetkou soli a šťávou z poloviny limetky.
- Připravte 80 g sušených rajčat, 4 hrsti mixu salátů a 2 velké pita chleby.
- Smíchejte mix salátů s připravenými bylinkami.
- Do pita chleba vložte směs salátů, karbanátky, sýr halloumi a sušená rajčata.