XXX FRoSTA je k dispozici také na vašem pracovišti.

Naše recepty

Krém se špenátem a kozím sýrem

Máte chuť na jemný dezert se špenátem? Tento recept bude ideálním řešením. Jemný krém se špenátem v doprovodu kozího sýra.

15 minut
porce: 6
Příprava
Složení
1
balení sekaného špenátu FRoSTA
200 ml
smetany ke šlehání 36%
100 g
měkkého kozího tvarohu
80 g
moučkového cukru
50 g
tekutého medu
4
tepelně ošetřené žloutky
20 g
mandlových lupínků
30 g
sušených brusinek
  1. Vyjměte špenát z obalu a rozmrazte ho.
  2. Rozmixujte rozmražený špenát a vymačkejte nadbytečnou vodu, ideálně na cedníku.
  3. Žloutky ušlehejte mixérem, postupně přidávejte ¾ moučkového cukru, dokud nezískáte bílou, nadýchanou hmotu.
  4. Ušlehejte smetanu se zbývajícím moučkovým cukrem.
  5. Smíchejte ušlehané žloutky se špenátem, přidejte smetanu a opatrně a důkladně promíchejte.
  6. Naplňte špenátový krém do skleniček.
  7. Smíchejte tekutý med s kozím tvarohem.
  8. Na vrstvu špenátového krému přidejte vrstvu kozího tvarohového krému a vložte do ledničky alespoň na 2 hodiny.
  9. Na suché pánvi opražte mandlové lupínky.
  10. Před podáváním ozdobte mandlovými lupínky a nasekanými brusinkami.
Komentáře

Odeslat komentář


Vyplňte prosím všechna pole označená (*). Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Pokud zadáte své jméno, zobrazí se veřejně vedle vašeho hodnocení.

Vzal jsem na vědomí zásady ochrany osobních údajů. Souhlasím, že moje údaje budou uloženy za účelem kontaktování a pro případné dotazy.

Najděte obchod ve vašem okolí

Najděte FRoSTA ve svém okolí. Zadejte své PSČ a zobrazí se všichni prodejci ve vaší oblasti.

Na každém balení FRoSTA najdete 8místný výrobní kód (počínající písmenem L). Když tento kód zadáte do nástroje pro sledování ingrediencí, zjistíte původ ingrediencí použitých přesně v tom produktu FRoSTA, který držíte v ruce. i Kód je osmimístná posloupnost číslic a písmen. Začíná písmenem „L“ a je umístěn na zadní nebo boční chlopni obalu - přímo pod datem minimální trvanlivosti. x

Použijte vzorový produkt:

Vše o našich ingrediencích