Naše recepty
Noodles and chicken frittata
- 1
- balení Nočky s kuřecím masem FRoSTA
- 100 g
- čedar (nebo jiný výrazný sýr)
- pšeničná mouka – 3 lžíce
- najemno nasekaná pažitka - 4 lžíce
- 100 ml
- mléko
- vejce - 5 kusů
- sůl, pepř – na dochucení
- máslo - 1 lžíce
- řepkový olej - 3 lžíce
- Rozehřejte na pánvi 3 lžíce oleje a ohřívejte mražené Nočky s kuřecím masem na středním stupni tepla 11-12 minut, čas od času promíchejte. Nechte vychladnout.
- Pekáč vymažte máslem/olivovým olejem.
- Promíchejte Nočky s kuřecím masem s nastrouhaným sýrem a pažitkou, vše dejte do pekáče.
- Připravte směs s vajíčkem: rozmíchejte vajíčka s mlékem a moukou. Přidejte sůl a pepř. Nalijte do pekáče na směs.
- Pečte v předehřáté troubě na 200°C 25 minut.
- Podávejte vlažné nebo studené se zeleninovým salátem.