Naše recepty
Labužnické filé s brokolicí a těstovinami s parmazánem
Rybí pečeně se brokolicovou omáčkou a jemnými těstovinami s parmezánem je skvělým nápadem na lahodnou večeři.
- 1
- balení Labužnického filé s brokolicí FRoSTA
- 0.25
- ks citronu
- sůl
- pepř
- 60 g
- hladké mouky
- 60 g
- sýru ricotta
- 60 g
- nastrouhaného parmazánu
- 1
- ks vejce
- 0.5
- lžičky soli
- špetka muškátového oříšku
- 100 g
- cherry rajčat
- hrst rukoly
- 1
- lžíce olivového oleje
- 1
- lžíce hustého balzamikového octu
- Dejte do mísy vajíčko, ricottu, nastrouhaný parmazán, sůl, mouku a muškátový oříšek. Důkladně promíchejte, přikryjte potravinovou fólií a dejte do lednice asi na 30 minut.
- Přiveďte vodu k varu se špetkou soli.
- Tvarujte těstoviny lžící, vkládejte je do vroucí vody a vařte asi 3-4 minuty od okamžiku, kdy vyplavou na povrch.
- Těstoviny nechte zchladit v ledové vodě a osušte na utěrce.
- Připravte labužnické filé podle pokynů na obalu.
- Rajčátka rozkrojte napůl, přidejte hrst rukoly a promíchejte s octem a olivovým olejem, dochuťte podle chuti.
- Těstoviny s labužnickým filé naservírujte se salátem, vše zakápněte citronovou šťávou.