XXX FRoSTA je k dispozici také na vašem pracovišti.

Naše recepty

Zelenina se sýrovým dipem

20 minut
porce: 4
Obtížnost: snadné
Příprava
Složení
1
balíček Zelenina do trouby - květák, fazolky, mrkev FRoSTA
150 ml
mléka
50 g
sýru Gorgonzola
0.5
cibule
1
lžíce másla
1
lžíce mouky
sůl
pepř

1. Upečeme zeleninu: Předehřejeme troubu na 200°C (horkovzdušnou). Zeleninu do trouby – květák, fazolky, mrkev pečeme 20 minut.

2. Připravíme omáčku: Cibuli nakrájíme na kostičky a na másle ji orestujeme.

3. Připravíme jíšku: Do pánve přidáme mouku a důkladně promícháme, aby vznikla hladká kaše.

4. Přidáme mléko: Mléko postupně přiléváme za stálého míchání, aby nevznikly hrudky. Směs necháme dusit, dokud mírně nezhoustne.

5. Přidáme sýr: Přidáme rozdrobenou gorgonzolu a mícháme, dokud se úplně nerozpustí. Omáčku dochutíme solí a pepřem podle chuti.

6. Servírujeme: Opečenou zeleninu dáme do misky a podáváme se smetanovým dipem Gorgonzola.

Komentáře

Odeslat komentář


Vyplňte prosím všechna pole označená (*). Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Pokud zadáte své jméno, zobrazí se veřejně vedle vašeho hodnocení.

Vzal jsem na vědomí zásady ochrany osobních údajů. Souhlasím, že moje údaje budou uloženy za účelem kontaktování a pro případné dotazy.

Najděte obchod ve vašem okolí

Najděte FRoSTA ve svém okolí. Zadejte své PSČ a zobrazí se všichni prodejci ve vaší oblasti.

Na každém balení FRoSTA najdete 8místný výrobní kód (počínající písmenem L). Když tento kód zadáte do nástroje pro sledování ingrediencí, zjistíte původ ingrediencí použitých přesně v tom produktu FRoSTA, který držíte v ruce. i Kód je osmimístná posloupnost číslic a písmen. Začíná písmenem „L“ a je umístěn na zadní nebo boční chlopni obalu - přímo pod datem minimální trvanlivosti. x

Použijte vzorový produkt:

Vše o našich ingrediencích